Mārcis Ošs: Darbojamies ar lielu vēlmi un pašatdevi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas nacionālās futbola komandas aizsargs Mārcis Ošs sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) norāda, ka galvenā trenera Daiņa Kazakeviča vadībā izlases spēlētāji darbojas ar ar lielu vēlmi un pašatdevi, cenšoties sasniegt labu rezultātu.

Latvijas izlase trešdien Podgoricā cīnījās 1:1 ar Melnkalnes valstsvienību. Šis bija jau 21. mačs nacionālajai komandai izbraukumā pēc kārtas, kurā nav izdevies izcīnīt uzvaru. 

Kazakevičs izlases galvenā trenera amatā aizvadīja savu trešo spēli. 

"Šīs trīs spēles noteikti parādījušas, ka mēs darbojamies ar lielu vēlmi un pašatdevi, cenšamies sasniegt labu rezultātu. Koncentrējamies tam. Skaidrs, ka ar raksturu un cīņas sparu arī daudz ko var sasniegt, bet nevajag aizmirst arī par darbu pie spēles kvalitātes uzlabošanas. Un to treneris mums norāda," sacīja Ošs. "Jāizmanto mūsu spēcīgākās puses. Viena no tām ir standartsituācijas. Šoreiz izdevās to izmantot savā labā. Fēru salās, domāju, tām būs vēl lielāka nozīme."

Ošs pirmo reizi izlasi izveda laukumā ar kapteiņa apsēju. Treneris viņam dienu pirms mača vaicājis, vai būs gatavs uzņemties šo godu. Ošs atbildēja apstiprinoši. 

"Bija mazliet satraukums, uzvelkot kapteiņa apsēju, jo tā ir liela atbildība. Daudz lielāka, nekā ejot laukumā bez kapteiņa apsēja. Tas man bija patīkams brīdis un liels pagodinājums – izvest Latvijas izlasi laukumā kā kapteinim. Spēles laikā par to jau aizmirsu," pastāstīja aizsargs. 

Spēle Melnkalnē starp abām vienībām bija ieplānota jau šā gada 26. martā, taču Covid-19 pandēmijas dēļ tā nenotika.

Latvijas futbola izlase 10. oktobrī UEFA Nāciju līgā viesosies pie Fēru salām, bet trīs dienas vēlāk šā paša turnīra ietvaros savā laukumā uzņems Maltu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu