Apskatnieks: Adetokunbo nekādā gadījumā nepagarinās līgumu ar "Bucks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: Reuters/ScanPix

Jannis Adetokunbo nekādā gadījumā nepagarināšot līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Milvoki "Bucks", vēsta ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts.

Adetokunbo otro sezonu pēc kārtas izpelnījās NBA vērtīgākā spēlētāja jeb MVP balvu. 

Šīs NBA izslēgšanas spēļu sērijas laikā viņš solīja būt uzticīgs "Bucks" komandai, bet Vindhorsts ziņo, ka Grieķijas basketbola zvaigzne nepagarinās līgumu. 

Adetokunbo pašreizējā vienošanās ar "Bucks" ir spēkā līdz 2020./2021. gada sezonas beigām. 

"Pilnīgi noteikti nevajag domāt, ka viņa aģents starpsezonā ieteiks Jannim pagarināt līgumu ar "Bucks". Esmu jau par to runājis vairākus mēnešus un satraucis cilvēkus Milvoki. Esmu runājis ar cilvēkiem organizācijā. Viņi neuzskata, ka šādu paziņojumu paušana ir taisnīga attiecībā pret to, kā viņi pārvalda savu klubu. Bet es gribu sacīt, ka Adetokunbo atteikšanās pagarināt līgumu ir tikai realitāte," savu viedokli pauda apskatnieks. 

Iepriekš medijos izskanējušas dažādas baumas par Adetokunbo nākotni. Netiek izslēgts, ka viņš Milvoki varētu atstāt jau šajā starpsezonā. 

2016. gadā Adetokunbo parakstīja četru gadu līgumu ar "Bucks" par 100 miljoniem ASV dolāru. 

Lai arī "Bucks" tika uzskatīta par vieno no šīs sezonas galvenajām favorītēm NBA čempionātā, Milvoki izslēgšanas turnīra otrajā kārtā ar 1-4 piekāpās Maiami "Heat", kas cīnās finālā ar Losandželosas "Lakers". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu