Sesks tehnisku problēmu dēļ izstājas no Sardīnijas rallija pirmās dienas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Sesks / Renārs Francis
Mārtiņš Sesks / Renārs Francis Foto: Vineta Jaunzeme

Latvijas rallija braucējs Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis tehnisku problēmu dēļ izstājušies no pirmās dienas sacensībām pasaules rallija čempionāta (WRC) Sardīnijas posmā.

Kā ziņo junioru klases kopvērtējuma līderi, ceturtajā ātrumposmā viņu spēkratu piemeklējušas piedziņas vārpstas problēmas.

Seska ekipāža pirmajā ātrumposmā bija ceturtā, otrajā uzrādīja labāko laiku, bet trešajā ieņēma trešo vietu. Latvijas sportisti varēs ralliju turpināt sestdien un svētdien, bet par izlaistajiem ātrumposmiem viņiem tiks piešķirtas soda minūtes.

JWRC klasē visi sportisti startē ar "Ford Fiesta" spēkratiem.

Sezonas pirmajā JWRC posmā Sesks un Francis Zviedrijā izcīnīja otro vietu, piekāpjoties tikai Tomam Kristensonam, bet otrajā etapā Igaunijā viņi sarūpēja Latvijai pirmo uzvaru šajā klasē. Pasaules Junioru čempionātā šogad paredzēts posms arī Beļģijā (19.-22.novembris).

Pērn Seskam bija debijas gads, pasaules junioru čempionātā braucot ar priekšpiedziņas "Ford Fiesta R2" automašīnu. JWRC klasē 25 ātrumposmos Seska ekipāžai izdevies finišēt labāko trijniekā, ātrumposmos uzvara gūta trīs rallijos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu