HK "Rīga" svin trešo uzvaru pēc kārtas pār MHL pastarīti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga"
HK "Rīga" Foto: www.hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" piektdien nosacītā izbraukuma spēlē, kas notika Rīgā, trešo reizi trijās dienās pārspēja līgas vājāko komandu Sahalīnas "Akuli".

"Rīga" viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Sahalīnas "Akuli".

Pēc divām pirmajām abu komandu spēlēm trešdien un ceturtdien, kurās mājinieku lomā Rīgā bija rīdzinieki, nosacītie mājinieki piektdienas un sestdienas mačos, kas arī notiek Rīgā, ir Sahalīnas "Akuli".

Kaut arī "Rīga" vairāk meta pa pretinieku vārtiem, rīdzinieki vadībā izvirzījās tikai 33.minūtē, kad Miks Tumanovs nomānīja pretinieku un piespēlēja Rūdolfam Polam, kurš cauršāva pretinieku vārtsargu.

46.minūtē pārsvaru dubultoja Kaspars Ziemiņš, kuram rezultatīvi piespēlēja 

Ričards Beņislavskis un Antons Siņegubovs.

Ēriks Vītols rīdzinieku vārtos atvairīja 30 pretinieku metienus.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmā savstarpējā spēle otrdien tika pārcelta uz nenoteiktu laiku. Mačs tika pārcelts, jo pretinieku komandā tika konstatēti aptuveni desmit pozitīvi Covid-19 gadījumi.

Tiesa, trešdien pēc antivielu testu veikšanas Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) deva "zaļo gaismu" spēlei. Kā informēja Sahalīnas komanda, atkārtotajos Covid-19 testos visiem hokejistiem rezultāti bija negatīvi.

Trešdien rīdzinieki bija pārāki ar 3:1, bet ceturtdien - ar 8:3. Abas komandas savā starpā tiksies arī sestdien.

"Rīga" ar 18 punktiem 15 spēlēs Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu starp 17 komandām.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu