Marejs: Biju ļoti noilgojies pēc hokeja

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.jokerit.com

Rīgas "Dinamo" debitants Džordans Marejs bija ļoti noilgojies pēc hokeja, atzina kanādiešu hokeja aizsargs.

Rīgas "Dinamo" piektdien izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē ar rezultātu 1:4 piekāpās vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajam Somijas klubam Helsinku "Jokerit".

Rīdzinieku vienības rindās debitēja 27 gadus vecais Kanādas hokejists, kuram šī bija pirmā spēle profesionāļa karjerā ārpus Ziemeļamerikas. Marejs laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. 

"Spēle nebija no vieglākajām, bet ir vairākas lietas, ko mēs darījām labi. Bija pāris nepatīkamas epizodes, pie kā ir jāpiestrādā. Sniegums man patika, bet rezultāts, protams, nē," kluba mājaslapā citēts Marejs. 

"Ātri zaudējām divus vārtus, pret šo komandu tos atspēlēt bija ļoti grūti. Pretinieki šovakar bija ļoti meistarīgi. Spēlēja ļoti pārdomāti, ar augstu tehnisko meistarību, darbojās ātri. Viegli nebija, bet būs labi - jāturpina strādāt."

Aizsargs savā pirmajā spēlē Rīgas "Dinamo" rindās vienu reizi meta pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus un nopelnīja divas soda minūtes.

"Pats jutos labi. Biju ļoti noilgojies pēc hokeja - nebiju spēlējis astoņus mēnešus. Protams, vēl ir jāpierod, bet kopumā ir labi. Komandā ir zināmas sejas, esmu iejuties ļoti labi," sacīja Marejs.

"Jā, šī būs neparasta un sarežģīta sezona. Taču nekādā gadījumā nedrīkst visā vainot šo vīrusa situāciju. Spēlējam ar tiem, kas var. Arī pretiniekiem būs problēmas. Vienkārši ir jāizmanto savi momenti."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu