Šmitam septiņi punkti zaudējumā ULEB Eirolīgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: www.fcbarcelona.com

Rolands Šmits piektdien guva septiņus punktus, bet viņa pārstāvētā "Barcelona" ULEB Eirolīgas turnīrā viesos piekāpās Sanktpēterburgas "Zeņit".

Sanktpēterburgas "Zeņit" savā laukumā pārspēja "Barcelona" ar 74:70 (16:19, 19:19, 19:17, 20:15).

Šmits 13 minūtēs un divās sekundēs laukumā realizēja divus no trim divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņam arī pa vienai atlēkušajai bumbai un personiskajai piezīmei, kā arī sešas izprovocētas piezīmes un komandā otrs labākais lietderības koeficients 11.

Rezultatīvākais Barselonas kluba rindās ar 14 gūtajiem punktiem bija Nikola Mirotičs, kuram arī septiņas zem groziem izcīnītas bumbas. Uzvarētājiem pa 16 punktiem guva Bilijs Beirons un Alekss Poitress, kurš "double-double" noformēja ar 11 atlēkušajām bumbām.

Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" savā laukumā pieveica Riharda Lomaža pārstāvēto Vilērbānas ASVEL no Francijas ar 87:73 (20:17, 25:23, 16:14, 26:19).

Lomažs četrās minūtēs un 24 sekundēs laukumā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un aizmeta garām vienīgo trīspunktnieku. Viņam arī pa vienai rezultatīvai piespēlei, kļūdai un personiskajai piezīmei, kā arī lietderības koeficients mīnus viens.

Rezultatīvākais Francijas kluba rindās ar 12 punktiem bija Amins Nuā, bet mājinieku rindās 17 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Šeivonam Šīldsam.

Zaudējumu viesos piedzīvoja arī Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia", kas ar 73:90 (16:23, 15:15, 18:29, 24:25) atzina Belgradas "Crvena zvezda mts" pārākumu.

Kurucs četrās minūtēs un deviņās sekundēs laukumā aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu. Viņam arī pa vienai atlēkušajai bumbai, personiskajai piezīmei un izprovocētai piezīmei, kā arī lietderības koeficients mīnus divi.

Viesiem ar 26 punktiem izcēlās lietuvietis Roks Gudraitis, bet mājiniekiem ar 30 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām atbildēja Džordans Loids.

Divu Grieķijas grandu cīņā Atēnu "Panathinaikos Opap" piekāpās Pirejas "Olympiakos" ar 71:78 (12:22, 23:22, 22:18, 14:16).

Mājiniekiem 15 punkti Markusam Fosteram, bet viesiem Georgs Printezis sakrāja 17 punktus.

Divu Vācijas komandu spēlē Berlīnes "Alba" atzina Minhenes "Bayern" pārākumu ar 72:90 (27:21, 9:31, 18:19, 18:19).

Mājiniekiem 15 punktus guva Markuss Eriksons, viesiem - Niks Vailers-Bebs.

Piektdien paredzētā Daira Bertāna un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" spēle ar Kauņas "Žalgiris" pārcelta uz sestdien piecu Maskavas apgabala komandas spēlētāju saslimšanas ar Covid-10 dēļ. Viņu vidū ir arī Timma.

Septīto vietu ar vienu uzvaru divos mačos turnīrā ieņem Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona".  11.vietā ar tādu pašu bilanci ir Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia", bet 13.vietā - Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA.

Vietu zemāk ar vienu zaudējumu ir Daira Bertāna un Jāņa Timmas vienība Maskavas apgabala "Himki", bet Vilērbānas ASVEL, kurā spēlē Rihards Lomažs, ar diviem zaudējumiem ir 16.vietā 18 komandu vidū. Augstajā piektajā vietā ar vienu uzvaru ir Lietuvas komanda "Žalgiris".

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Šogad čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu