"Heat" basketbolisti neļauj notikt "Lakers" plānotajai čempionu ballītei

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džimijs Batlers (ar bumbu) pret Lebronu Džeimsu.
Džimijs Batlers (ar bumbu) pret Lebronu Džeimsu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas piektajā mačā sestdien no rīta pēc Latvijas laika Maiami "Heat" basketbolisti izcīnīja otro uzvaru, neļaujot Losandželosas "Lakers" celt virs galvas čempionu trofeju.

Finālsērijas piektajā mačā "Heat" ar rezultātu 111:108 (25:24, 35:32, 28:26, 23:26) uzvarēja "Lakers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-3.

Neapturams šajā spēlē bija "Heat" vienības līderis Džimijs Batlers, kurš guva 35 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un veica 11 rezultatīvas piespēles, tādējādi izceļoties ar "triple-double".

Dankans Robinsons līderim palīdzēja ar 26 gūtiem punktiem, bet Bemam Adebajo šoreiz 13 punktu guvums.

"Lakers" no zaudējuma neglāba arī Lebrona Džeimsa 40 gūtie punkti, 13 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Veterāns kļuva par šī mača rezultatīvāko basketbolistu.

Entonijam Deivisam Losandželosas vienības rindās šoreiz 28 punkti, 12 bumbas zem groziem un trīs rezultatīvas piespēles.

"Lakers" šo maču apzināti aizvadīja Kobem Braientam veltītajās formās, jo cerēja, ka varēs virs galvas celt čempionu trofeju. "Heat" gan šo "mārketinga plānu" spēja izjaukt.

Nākamo finālsērijas spēli, kas "Lakers" uzvaras gadījumā kļūs par pēdējo, komandas aizvadīs pirmdien plkst.2.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu