Lomažs sekmē ASVEL komandas uzvaru Francijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs pret Alekseju Švedu
Rihards Lomažs pret Alekseju Švedu Foto: euroleague.net

Latvijas izlases basketbolists Rihards Lomažs svētdien guva piecus punktus Francijas čempionāta mačā, palīdzot Vilērbānas ASVEL komandai svinēt uzvaru

ASVEL viesos ar rezultātu 82:73 (25:22, 11:16, 29:14, 17:21) uzveica "Cholet" komandu.

Lomažs spēlēja 14 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no diviem tālmetieniem un abus divus "sodiņus", bet netrāpīja abus divpunktu metienus.

Viņa rēķinā arī viena atlēkusī bumba, trīs rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas, viena kļūda, trīs piezīmes un septiņi efektivitātes koeficienta punkti.

Uzvarētājiem ar 21 punktu un septiņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Pols Lakombe.

Jau ziņots, ka Francijas klubā pēc Eirolīgas mača inficēšanās ar Covid-19 noteikta galvenajam trenerim un diviem spēlētājiem. 

Pat trešo inficēto spēlētāju ASVEL paziņoja svētdienas spēles laikā, un saslimušais spēlētājs nekavējoties devās prom no laukuma. Noprotams, ka tas bija Noriss Kouls, kurš paspēja nospēlēt vien 40 sekundes. 

Kā ziņo Francijas mediji, Šolē mērs paziņojis, ka iesūdzēs tiesā ASVEL klubu un turnīra rīkotāju LNB par to, ka ļāva Covid-19 pozitīvam spēlētājam doties laukumā. Tāpat pilsētas vadība grasās liegt aizvadīs spēles vietējā arēnā, kamēr LNB pārvaldīšot tik bezatbildīgi cilvēki.

Vietējā čempionātā ASVEL četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un ierindojas desmitajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu