Džeimss: Lepojos, ka esmu "Lakers" spēlētājs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" zvaigzne Lebrons Džeimss pēc izcīnītā čempiontitula veltīja atzinīgus vārdus ģenerālmenedžerim un līdzīpašniecei Dženijai Basai. 

"Lakers" NBA finālsērijas sestajā mačā ar rezultātu 106:93 (28:20, 36:16, 23:22, 35:19) pārspēja Maiami "Heat", izcīnot 17. čempiona titulu kluba pastāvēšanas vēsturē.

"Robs Pelinka ["Lakers" ģenerālmenedžeris] man teica, ka darīs visu iespējamo, lai mēs atkal kļūtu par veiksmīgu franšīzi. Skaidrs, ka viņš man nesolīja titulu, un es to arī negaidīju. Bet viņš teica, ka darīs visu iespējamo, lai ko tas arī prasītu, lai franšīze būtu konkurētspējīga," Ziemeļamerikas mediji citē Džeimsa teikto. 

Džeimss izcīnīja savu ceturto čempiontitulu un ceturto reizi tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 

"Lakers" par NBA čempioni tika kronēta pēc 10 gadu pārtraukuma. 

35 gadus vecajam Džeimsam šī bija otrā sezona Losandželosas vienībā. 

"Pārstāvēt šo komanda nozīmē daudz. Kad ierados Losandželosā, sarunā ar "Lakers" līdzīpašnieci Dženiju Basu teicu, ka atgriezīšu šo komandu tur, kur ir tās vieta," norādīja Džeimss. 

"Varu teikt, ka es kļuvu par daļu no tā un mani mazbērni un bērni varēs sacīt, ka viņu tētis spēlēja Losandželosas "Lakers" komandā. Lepojos, ka esmu "Lakers" spēlētājs," neslēpa Džeimss. 

Džeimss kļuva par otro vecāko spēlētāju, kurš ieguvis finālsērijas MVP balvu. Viņš to paveica, būdams 35 gadus un 286 dienas vecs. Karīms Abduls-Džabars to sasniedza 38 gadu un 54 dienu vecumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu