Karašausks atzīts par virslīgas labāko spēlētāju septembrī

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Karašausks
Artūrs Karašausks Foto: Jānis Līgats/optibetvirsliga.com

Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" virslīgas sezonas septembra labāko spēlētāju atzīts FK "Liepāja" uzbrucējs Artūrs Karašausks.

Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems Mihails Koņevs no "Riga FC".  

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" septembra labākā spēlētāja balvai izvirzīja: Krišu Kārkliņu ("Valmiera FC"), Robertu Ozolu ("Riga FC"), Nemanja Belakoviču (FK Jūrmalas "Spartaks"), Artūru Karašausku (FK "Liepāja") un Dodo (FK "Liepāja"). 

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu ieguvis FK "Liepāja" līderis Karašausks. 

Mēneša labākie Karašausks un Koņevs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Septembrī FK "Liepāja" virslīgā aizvadīja četras spēles un izcīnīja četras uzvaras. Karašausks septembrī guva divus vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlēja. 

Veiksmīgs mēnesis bija arī čempionāta līdervienībai "Riga FC". Rīdzinieki trijos mačos svinēja tikai uzvaras. Mihails Koņevs ir galvenā trenera vietas izpildītājs. 

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Twitter, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu