Fjūrija promouters: Izskatās, ka Taisona cīņa ar Vailderu šogad nenotiks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā britu boksa smagsvara Taisona Fjūrija (30-0-1, 21 KO) promouters Frenks Varens izteicies, ka šogad trešā cīņa pret amerikāni Deonteju Vailderu (41-1-1, 40 KO), visticamāk, nenotiks. 

Līgums abiem bokseriem paredz trešo cīņu. Sākotnēji izskanēja ziņas, ka viņi ringā spēkosies šā gada 19. decembrī, bet Vorens tagad šādu iespēju uzskata par maz ticamu. 

"Es nezinu, vai viņu cīņa šogad notiks," "BT Sport" sacīja Varens.

Pēc viņa teiktā, trešajam duelim trūkstot finansējuma. 

"Abas puses ir smagi strādājušas, lai šo cīņu padarītu iespējamu, bet izskatās, ka tā nenotiks. Runa ir par šo gadu. Taisons ir kārtīgi trenējies kopš februāra un vēlas cīnīties šogad," teica Varens. 

Pats Fjūrijs iepriekš pauda, ka vēlreiz nevēlas cīnīties Vailderu, jo šajā cīņā nebūšot intrigas. Viņš grib ringā tikties ar savu tautieti Entoniju Džošua.  

Šīgada februārī Fjūrijs septītajā raundā nokautēja Vailderu un savā īpašumā ieguva prestižo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. 

32 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās februārī 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu