NBA komandām atļauts aizvadīt klātienes intervijas ar drafta kandidātiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: FIBA.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandām no piektdienas ļauts sākt klātienē intervēt un treniņos vērtēt potenciālos šī gada drafta kandidātus, ziņo "The Athletic" žurnālists Šems Karanija.

NBA vienības jaunos spēlētājus klātienē drīkstēs vērtēt no 16.oktobra līdz 16.novembrim. Tas iekļaus intervijas, medicīniskās pārbaudes un treniņus.

Katra komanda vienu spēlētāju klātienē drīkstēs vērtēt ne vairāk kā divas reizes. Viens basketbolists drīkstēs aizvadīt ne vairāk kā 10 vizīšu.

Katram spēlētājam uz interviju jāierodas ar ne vairāk kā pirms 72 stundām veiktu negatīvu koronavīrusa testu. Katrs jaunais spēlētājs uz vizīti pie komandas drīkst ņemt līdzi trīs cilvēkus (aģentu, ģimenes locekļus u.c.).

Šī gada NBA drafts notiks 18.novembrī. 

No latviešiem draftam pieteicies NBA kluba Bruklinas "Nets" spēlētāja Rodiona Kuruca brālis Artūrs, kurš ikdienā spēlē Spānijas klubā Vitorijas "Baskonia".

Šī gada NBA draftā pirmā izvēle piederēs Minesotas "Timberwolves" komandai.

Iepriekš NBA drafts bija plānots 25.jūnijā, taču korekcijas ieviesa Covid-19 radītā pandēmija. Drafta ceremonija šobrīd ieplānota 18.novembrī, taču NBA neizslēdz iespēju, ka arī šis datums vajadzības gadījumā var tikt pārcelts.

NBA ziņo, ka drafts uz vēlāku laiku pārcelts, lai sniegtu klubiem iespēju labāk izvērtēt jaunos spēlētājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu