Sējējs pie "Liepājas" stūres OHL čempionātā debitē ar grūtu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Normunds Sējējs
Normunds Sējējs Foto: HK Liepāja/Facebook

Normunds Sējējs pirmajā spēlē "Liepājas" galvenā trenera amatā trešdien "Optibet" hokeja līgā (OHL) debitēja ar grūtu uzvaru viesos pār "Mogo"/LSPA, atgriežoties pirmajā vietā turnīra tabulā.

"Liepāja" viesos ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) uzvarēja "Mogo"/LSPA.

14.minūtē mājinieki pēc precīza Kaspara Saulieša metiena izvirzījās vadībā, taču viesi atbildēja ar Linarda Mazura-Mago vārtiem mazākumā 20.minūtē un Bruno Zabja precīzu metienu 22.minūtē.

44.minūtē mājinieki realizēja lielo vairākumu, vārtus gūstot Renāram Demiteram, bet uzvaras vārti mača 56.minūtē Riharda Ričarda Fomina kontā.

Mājiniekiem abu vārtu tapšanā piedalījās Saulietis (1+1) un Roberts Šremps (0+2), bet viesiem Māris Jučers vārtos tika galā ar 21 mājinieku metienu.

Par mača labāko spēlētāju Rīgas klubā tika atzīts Saulietis, bet viesiem - Fomins.

Jau ziņots par diviem Covid-19 saslimšanas gadījumiem "Zemgale"/LLU komandā, kā rezultātā tika atcelta trešdienas spēle pret Hokeja skolu "Rīga".

Turnīra tabulas vadībā ar 14 punktiem deviņos dueļos ir izvirzījusies "Liepāja", 13 punkti astoņās cīņās ir "Olimp"/"Venta 2002", bet vadošo trijnieku ar desmit punktiem astoņos mačos noslēdz "Mogo"/LSPA, kurai ar tikpat punktiem sešos dueļos seko "Zemgale"/LLU.

Hokeja skola "Rīga" astoņās spēlēs tikusi pie pieciem punktiem, par diviem mazāk ir "Prizmai"/IHS, kas laukumā devusies jau deviņas reizes, kamēr Daugavpils "Dinaburga" četros mačos palikusi bešā.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepājas".

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu