Konors Makgregors nākamgad atgriezīsies astoņstūrī (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas, kurš iepriekš vairākkārt paziņojis par karjeras beigšanu, nākamgad aizvadīs cīņu astoņstūrī, vēsta ESPN. 

Arī 2021. gads, līdzīgi kā tas bija šogad, MMA pasaulē sāksies Makgregora zīmē. Vieglā svara divīzijas superzvaigzne ir piekritis Danas Vaita piedāvājumam par dueli nākamā gada 23. janvārī ar Dastinu Porjē. 

"Mēs viņam piedāvājām cīņu, speciāli viņam dabūjām datumu. Šogad vairāk nebija iespēju, jo viss jau ir izplānots - par tituliem cīnīsies pasaules čempioni. Viņš grib cīnīties ar Dastinu Porjē, līdz ar to mēs devāmies pie ESPN un dabūjām viņam pašam savu datumu. Konoram ir piedāvāts cīnīties ar Dastinu Porjē 23. janvārī. Šeit ir tikai jā vai nē atbilde," sarunā ar ESPN žurnālistu Bretu Okamoto skaidroja UFC prezidents Vaits.

Runas par potenciālo Porjē un Makgregora dueli MMA aprindās cirkulē jau kādu laiciņu, bet tagad šai cīņai jau ir konkrēts datums un arī akcepts arī no abiem cīkstoņiem.

Makgregors savā "Twitter" kontā rakstīja: "Es piekrītu. Tas būs 23. janvāris. Mans mērķis ir, lai šī cīņa notiktu [Dalasas] "Cowboys" stadionā. Džerijs Džounss ir mans draugs, un šis stadions spēs uzņemt mūsu publiku. Es bušu gatavs Teksasai, un Teksasa būs gatava maniem faniem. Pēc tam sekos Menijs [Pakjao]."

Uz Makgregora ierakstu atbildēja arī viņa potenciālais pretinieks Porjē: "Tuvu manām mājām un manas dzimšanas dienas nedēļas nogalē. Kādā svarā?"

Kā jau minēts, arī 2020. gads iesākās ar Makgregora dueli. 19. janvārī īrs 77 kilogramu divīzijā uzvarēja Donaldu Seroni. Pastāv reāla iespēja, ka arī šī cīņa tiks aizvadīta 77 kilogramu divīzijā. Tajā pašā laikā Krievijas pārstāvis Habibs Nurmagomedovs ir izteicies, ka nākamajam titula pretendentam vieglā svara divīzijā vispirms būs jāpārspēj tieši Porjē.

Abi cīkstoņi savā starpā tikās jau 2014. gadā. Toreiz duelis notika 65,8 kilogramu divīzijā un ar pirmā raunda nokautu pārāks bija Makgregors.

2020. gada maijā Makgregors trešo reizi paziņoja par aiziešanu no MMA.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu