Latvijas izlases futbolists publiski atvainojas par parādīto sniegumu pret Maltu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas izlases futbolists Mārcis Ošs sociālās saziņas vietnē "Twitter" ceturtdien publiski atvainojies par komandas blāvo sniegumu UEFA Nāciju D līgas mačā pret Maltu.

Latvijas izlase otrdien savā laukumā ar rezultātu 0:1 mača pēdējās sekundēs zaudēja Maltai, izraisot sašutuma un diskusiju vilni sporta sabiedrībā.

Divas dienas pēc spēles publisku atvainošanos par savu un komandas biedru sniegumu laukumā publicējis valstsvienības aizsargs Ošs.

"Es vēlos atvainoties ikvienam par sniegumu un rezultātu iepriekšējā spēlē pret Maltu! Mēs, spēlētāji, esam atbildīgi par to, kas notiek laukumā un kādus lēmumus pieņemam," savā ziņojumā paudis futbolists.

Komentāros pie ieraksta gan vairāki lietotāji uzsvēruši, ka nav jāatvainojas, bet jāgūst pareizie secinājumi, lai izlases sniegums uzlabotos.

Neviens no futbolistiem pēc zaudējuma Maltai nesniedza komentāru kādam no Latvijas medijiem.

UEFA Nāciju līgas vājākajā jeb D divīzijā pirmajā apakšgrupā Latvijas izlase četrās spēlēs piedzīvojusi trīs neizšķirtus un vienu zaudējumu. Četros mačos gūti tikai vieni vārti (otri vārti gūti ar pretinieka palīdzību, kurš ieraidīja bumbu savos vārtos), bet zaudēti četri.

Latvijas izlase turnīra tabulā atpaliek no Fēru salām un Maltas, bet tikai par vienu punktu atrodas priekšā Andorai. Otrdien piedzīvotais zaudējums Maltai daudzos ziņu virsrakstos un interneta komentāros tika dēvēts par kaunpilnu un drausmīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu