NBA vadība diskutējusi par nākamās sezonas aizvadīšanu "burbulī"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība apspriedusi iespēju visu nākamo sezonu aizvadīt vienā "burbulī", ziņo ESPN.

Iepriekšējā NBA sezona tika pabeigta Orlando "burbulī", kas tika izveidots Disnejlendā. No jūlija beigām līdz oktobra ievadam spēlētāji pavadīja laiku un spēlēja tikai tur.

Līgas komisārs jau vairākkārt publiski paudis, ka prioritāte ir 82 spēļu regulārās sezonas aizvadīšana arēnās, mačus klātienē vērojot skatītājiem.

Tiesa, pagaidām šāds scenārijs šķiet diezgan utopisks. Tāpēc NBA vadība diskutējusi par alternatīvām. Viena no tām ir visas sezonas aizvadīšana "burbulī" vai sabraukumu princips.

ESPN žurnālists Braiens Vindhorsts ziņo, ka Silvers un kolēģi apsprieduši iespēju sezonu aizvadīt vienā vai vairākos "burbuļos", taču šādu scenāriju šobrīd nav izvirzījuši kā prioritāru.

Par šīs sezonas NBA čempioniem šonedēļ kļuva Losandželosas "Lakers", kas finālsērijā ar rezultātu 4-2 pārspēja Maiami "Heat".

Pagaidām nav zināms, kad sāksies nākamā NBA sezona. Jau 18.novembrī gaidāma šī gada NBA jauno spēlētāju izvēles ceremonija jeb drafts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu