Smirnovs un Smons rezultatīvi graujošā uzvarā Šveices čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas hokejisti Deniss Smirnovs un Sandis Smons ceturtdien Šveices augstākās līgas spēlē nopelnīja rezultatīvu piespēli, kamēr viņu pārstāvētā Ženēvas "Servette" sagrāva Langnau "Tigers", kurā spēlēja Toms Andersons.

"Servette" savā laukumā ar 8:1 (3:1, 2:0, 3:0) uzvarēja "Tigers".

Smirnovs laukumā pavadīja deviņas minūtes un 33 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu, uzvarēja vienu no diviem iemetieniem un rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtu guvumā. Viņš spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 33 sekundes uzbrucējs nospēlēja arī skaitliskajā vairākumā.

Tikmēr Smons nospēlēja deviņas minūtes un 16 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un piespēlēja trešo vārtu guvumā. Tāpat viņš nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

Ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli "Servette" rindās izcēlās Linus Umarks un Tailers Mojs. 

Savukārt "Tigers" rindās Andersons laukumā pabija nedaudz vairāk nekā desmit ar pusi minūtes un sev atvēlētajā laikā reizi meta pa vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

"Servette" ar astoņiem punktiem četrās spēlēs ieņem piekto vietu, kamēr "Tigers" trīs dueļos iekrājusi vienu punktu un ierindojas 11.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā Šveices augstākā līga noslēdzās pēc regulārā čempionāta. Otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā, taču Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas turnīra ceļazīmes saņēma piecas labākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu