Siliņš iekļauts "Astana" pieteikumā Vienotajai līgai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš iekļauts "Astana" komandas pieteikumā Vienotās līgas turnīram.

27 gadus vecais uzbrucējs šīs sezonas ievadā bija bez kluba.

Iepriekšējā sezonā Siliņš spēlēja Itālijas komandā Brešas "Germani" un Francijas vienībā "Gravelines-Dunkerque". Viņš Itālijas A sērijā četrās spēlēs vidēji guva 7,5 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas, bet ULEB Eirokausā latvietim četros dueļos caurmērā 2,0 punkti un 1,3 bumbas zem groziem. Francijas meistarsacīkstēs Siliņš piedalījās divās cīņās, kurās vidēji guva 2,5 punktus un izcīnīja 2,0 bumbas zem groziem.

Pirms tam 2018./2019.gada sezonu Siliņš pavadīja divos citos Itālijas klubos - turnīru viņš sāk Triestes "Alma" vienībā, bet janvārī papildināja Avelīno "Sidigas" rindas. 

Siliņš savu profesionāļa karjeru iesāka Itālijā, kur kopš 15 gadu vecuma viņš bija A sērijas kluba Redžo di Emīlijas "Grissin Bon" sistēmā, bet pirmajā komandā spēlēja kopš 2012.gada. Savukārt 2016./2017.gada sezonā latvietis pārstāvēja Vācijas bundeslīgas komandu Bonnas "Telekom Baskets", bet sekojošajā sezonā spēlēja Trento "Dolomiti Energia", kuras sastāvā kļuva par Itālijas vicečempionu.

2013.gada vasarā Siliņš palīdzēja Latvijas U-20 izlasei izcīnīt otro vietu Eiropas čempionātā, bet 2014.gadā viņš ar "Grissin Bon" komandu triumfēja FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā.

"Astana" komanda, kurā spēlē arī Mārtiņš Meiers, jauno sezonu iesākusi ar diviem zaudējumiem, kas dod priekšpēdējo vietu 13 vienību konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu