Video ⟩ "Liverpool" rezultatīvā cīņā spēlē neizšķirti pret "Everton"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas iepriekšējās sezonas čempione "Liverpool" sestdien viesos divu pilsētas komandu derbijā piektās kārtas spēlē nespēja pieveikt "Everton", spēlējot 2:2.

Jirgena Klopa vadītā vienība viesos divreiz izvirzījās vadībā, taču cīņa ar Liverpūles "Everton" beidzās ar neizšķirtu - 2:2 (1:1).

Viesi vadībā izvirzījās jau trešajā minūtē, kad Endrjū Robertsona piespēli no soda laukuma vidus vārtos pārvērta Sadio Manē.

19.minūtē pēc Hamesa Rodrigesa izpildītā stūra sitiena rezultātu ar sitienu ar galvu izlīdzināja Maikls Kīns - 1:1.

72.minūtē Mohameds Salāhs ar sitienu no soda laukuma guva sestos vārtus sezonā, pakāpdamies uz trešo vietu līgas snaiperu sarakstā. Par vienu "golu" vairāk ir Dominikam Kalvertam - Lūinam no "Everton", kurš 81.minūtē izlīdzināja rezultātu, ar galvu izceļoties pretuzbrukumā pēc Lukas Diņa centrējuma, bet tikpat gūti vārti - dienvidkorejietim Honmiņam Sonam no Totenhemas "Hotspur".

90.minūtē sarkano kartīti par rupjību izpelnījās mājinieks Rišarlizons, bet viesi mača kompensācijas laika otrajā minūtē iesita arī trešos vārtus, kuri gan pēc videoatkārtojuma noskatīšanās netika ieskaitīti, fiksējot Manē niecīgu aizmuguri pirms piespēles Džordanam Hendersonam, kurš bumbu trieca vārtos.

Sestdien vēlāk citā spēlē Londonas "Chelsea" spēlēja neizšķirti 3:3 (2:1) pret "Southampton".

"Chelsea" sastāvā vārtus guva Vācijas futbolisti - divreiz precīzi sita Timo Verners, bet vienu reizi precīzs bija Kajs Havercs.

"Southampton" rindās vārtus guva angļi Denijs Ings un Če Adamss, kā arī dānis Janniks Vestergārds.

Spēles gaitā "Chelsea" komanda bija 2:0 un 3:2 vadībā, taču pašās mača beigās kompensācijas laikā neizšķirtu izrāva Vestergārds.

Premjerlīgas kopvērtējuma tabulā pirmo vietu ar 13 punktiem piecās spēlēs ieņem "Everton" komanda, kurai ar desmit punktiem tikpat mačos seko "Liverpool".

Deviņi punkti ir trim vienībām - Birmingemas "Aston Villa" trijās spēlēs, bet Lesteras "City" un Londonas "Arsenal" četrās cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu