Ibrahimovičs pēc Covid-19 karantīnas gūst divus vārtus Milānas derbijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: EPA/Scanpix

Pasaulslavenais Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahimovičs sestdien guva divus vārtus Itālijas A sērijas čempionāta spēlē Milānas klubu derbijā. Viņam šī bija pirmā spēle pēc Covid-19 karantīnas izciešanas.

39 gadus vecā Ibrahimoviča pārstāvētā "AC Milan" komanda sestdien izbraukumā ar rezultātu 2:1 (2:1) pārspēja Milānas "Inter" vienību.

Ibrahimovičs spēles 13. minūtē izpildīja 11 metru soda sitienu. Kaut arī slovēņu vārtsargs Samirs Handanovičs bumbu atvairīja, pirmais pie tās bija zviedru futbolists, kurš ar atkārtotu mēģinājumu raidīja to vārtos.

Pēc trim minūtēm Ibrahimovičs guva vēl vienus vārtus, dubultojot "AC Milan" komandas pārsvaru. Savukārt 29. minūtē vienus vārtus atspēlēja "Inter" komandas un Beļģijas izlases uzbrucējs Romelu Lukaku.

24. septembrī tika paziņots, ka Ibrahimovičs inficējies ar Covid-19. Viņš izlaida četras spēles, kamēr ievēroja karantīnu.

Ibrahimovičs šosezon divās spēlēs Itālijas A sērijā guvis četrus vārtus.

"AC Milan" četrās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras un ar 12 punktiem ir Itālijas A sērijas čempionāta līdere, par trim punktiem apsteidzot Bergamo "Atalanta".

"Inter" ar septiņiem punktiem patlaban ierindojas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu