Madrides "Real" un "Barcelona" piedzīvo negaidītus zaudējumus "La Liga" spēlēs

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola čempionāta grandi Madrides "Real" un "Barcelona" sestdien cieta negaidītus zaudējumus sestās kārtas spēlēs.

Čempione "Real" mājās ar 0:1 (0:1) atzina "La Liga" jaunpienācējas "Cadiz" pārākumu.

Viesiem vienīgos vārtus 16.minūtē guva Antonijs Lozāno, kurš netraucēts saņēma piespēli un soda laukumā pārcēla bumbu pāri Tibo Kurtuā. Zinedins Zidāns pēc pirmā puslaika veica uzreiz četras maiņas, tajā skaitā spēli neturpinot arī savainotajam madridiešu kapteinim Serhio Ramosam. Atsvaidzinātais sastāvs gan neattaisnoja uz tā liktās cerības un neizglāba "Real no zaudējuma.

"Šobrīd grūti rast skaidrojumu zaudējumam," uzreiz pēc mača teica Kurtuā. "Pirmais puslaiks bija ļoti slikts. Mēs neuzvarējām 50/50 epizodēs un viņiem bija kādas 5-6 vārtu gūšanas iespējas. Pēc puslaika treneris veica maiņas, taču ir grūti atrasties iedzinējos pret tik labi organizētām komandām."

Tikmēr "Barcelona" viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās "Getafe" futbolistiem.

Barselonieši maču aizvadīja ar visiem uzbrukuma spēkiem laukumā, taču mājinieku vārtus neuzlauza. "Getafe" uzvaru nodrošināja Haimes Matas 56.minūtē realizētais 11 metru soda sitiens.

Vēl no vadošajiem klubiem Madrides "Atletico" izbraukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja Vigo "Celta". Madridiešiem vārtus guva Luiss Svaress un Janniks Karasko.

Starp līderēm ir arī "Granada", kas mājās ar 1:0 (0:0) pieveica "Sevilla". Uzvaras vārtus astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Janhels Errera.

Turnīra tabulas galvgalī ar desmit punktiem atrodas "Real", "Getafe", "Granada" un "Cadiz", taču tikai divas vienības no visām 20 Spānijas čempionāta dalībniecēm ir aizvadījušas visas sešas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu