Dubra palīdz komandai nosargāt uzvaru Ukrainas premjerlīgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra svētdien atgriezās laukumā pēc izārstēšanās no Covid-19 un palīdzēja "Oleksandriya" komandai nosargāt uzvaru Ukrainas premjerlīgas sestās kārtas spēlē.

"Oleksandriya" savā laukumā ar 4:3 (4:1) uzveica Petroves "Inhulets" vienību.

Dubra bija inficējies ar Covid-19 un izlaida iepriekšējo kārtu, kā arī šī iemesla dēļ nedevās palīgā Latvijas izlasei UEFA Nāciju līgā. Svētdienas spēli viņš sāka uz rezervistu soliņa, bet laukumā devās desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, kad mājinieki bija vadībā ar 4:3.

"Oleksandriya" jau 41.minūtē panāca 4:0, bet turpmākajā mačā gaitā ielaida trīs vārtus un izsēja iespaidīgo pārsvaru. Otrā puslaika pirmo pusi laukuma saimnieki spēlēja mazākumā.

Latvijas futbola izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja" sestdien spēlēja neizšķirti 1:1 ar Kovalivkas "Kolos" vienību. Cigaņiks spēli sāka komandas pamatsastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

"Oleksandriya" komanda sezonas ievadā sešās spēlēs tikusi pie deviņiem punktiem un ieņem septīto vietu, bet Luhanskas vienība ar sešiem punktiem ir devītā 14 vienību konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

Tikmēr Šveicē uzbrucējs Roberts Uldriķis palika ārpus pieteikuma spēlē, kurā viņa pārstāvētā "Sion" mājās cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Lausanne" komandu. 

Sestdien savus pirmos vārtus "Lugano" kreklā guva aizsargs Mārcis Ošs, kurš palīdzēja komandai viesos izraut 1:1 pret "Vaduz".

"Lugano" ar sešiem punktiem četrās spēlēs ir ceturtā, bet "Sion" ar trīs punktiem četros dueļos atrodama septītajā pozīcijā.

Savukārt Somijā aizsargs Igors Tarasovs 65.minūtē devās uz maiņu, taču neglāba Kuopio "Palloseura" ("KuPS") no zaudējuma savās mājās 0:2 (0:1) pret "Honka" vienību. "KuPS" divas kārtas pirms turnīra beigām turnīra tabulā ieņem otro vietu, par trim punktiem atpaliekot no Helsinku HJK.

Tikmēr Vācijas sieviešu bundeslīgā uz rezervistu soliņa palika Sandra Voitāne, kuras pārstāvētā "Meppen" viesos ar 0:1 (0:0) galotnē piekāpās "Hoffenheim" futbolistēm. "Meppen" ar diviem punktiem septiņās spēlēs atrodama pēdējā vietā starp 12 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu