Lopess: Revanšs ar Lomačenko? Priekš kam?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teofimo Lopess
Teofimo Lopess Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu bokseris Teofimo Lopess neuzskata, ka viņam būtu jāaizvada revanša cīņa ar pieteikto Ukrainas boksa zvaigzni Vasiliju Lomačenko. 

Pagājušās nedēļas nogalē Lopess negaidīti pēc punktiem (116:112, 119:109, 117:113) pieveica Lomačenko, kļūstot par absolūto pasaules čempionu vieglā svara kategorijā (līdz 61,2 kg).

Lomačenko pēc cīņas nepiekrita tiesnešu lēmumam. Uzskata, ka cīņu uzvarēja viņš.  

"Revanšs? Kāpēc? Priekš kam? Es viņu pieveicu, izdarīju visu, lai uzvarētu. Ja būs revanšs, viss atkārtosies. Līgumā nav punkta par revanša iespēju," pēc cīņas preses konferencē sacīja Lopess. "Tagad es par to varu runāt. Kad man deva parakstīt kontraktu, teica: ja es zaudēšu, tad man būs iespēja pieprasīt revanšu. Visi man paredzēja zaudējumu."

32 gadus vecais Lomačenko zaudēja savas WBC, WBA Super un WBO jostas, kuras tagad nonāca Lopesa īpašumā. Viņam pieder arī IBF tituls. 

"Lai ir kā ir. Man jāskatās uz priekšu," teica Lopess. 

Šī ir pirmā reize kopš 2018. gada jūlija, kad profesionālajā boksā atkal ir absolūtais pasaules čempions. Iepriekš par tādu kļuva ukrainis Oleksandrs Usiks, kurš Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas finālā pirmā smagā svara kategorijā uzvarēja Krievijas pārstāvi Muratu Gasijevu.

Lopess kļuvis par jaunāko sportistu boksa vēsturē, kurš vienlaicīgi ir četru pasaules čempiona titulu ieguvējs. 

Lomačenko piedzīvoja otro zaudējumu 16 cīņās, kamēr Lopess savu nezaudēto sēriju pagarināja līdz 16 cīņām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu