Eirolīgas 5. kārtā pārceltas divas spēles ar latviešu pārstāvēto komandu līdzdalību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs
Rihards Lomažs Foto: euroleague.net

Uz citu norises laiku pārceltas trīs ULEB Eirolīgas spēles, no kurām divos dueļos laukumā būtu redzami arī Latvijas basketbolistu pārstāvētie klubi, otrdien par izmaiņām sacensību kalendārā ziņo turnīra rīkotāji.

Eirolīgas vadība ziņo, ka uz citu laiku pārcelti divi 22.oktobra dueļi, kā arī viena spēle, kuras norise bija plānota dienu vēlāk.

22.oktobrī laukumā nedosies Sanktpēterburgas "Zeņit" - Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", kā arī Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia", kuru būtu viesojusies pie Berlīnes Alba.

Dienu vēlāk Riharda Lomaža pārstāvētajai Francijas komandai Vilērbānas ASVEL bija jātiekas ar mājinieci Stambulas "Anadolu Efes".

Spēļu pārcelšanu uz citu laiku nepietiekama spēlētāju skaita dēļ pieprasīja "Zeņit", ALBA un ASVEL. Visās komandās iepriekš konstatēti saslimšanas gadījumi ar Covid-19.

Eirolīgas komerciālo aktīvu (CEA) akcionāru valde pieņēma komandu lūgumus un norādīja, ka viena spēle var tikt pārcelta trīs reizes, ja vien izdodas vienoties par norises laiku. Eirolīgas vadība par pārcelto spēļu jaunajiem norises laikiem ziņos vēlāk.

Eirolīgas līdere ar četrām uzvarām tikpat spēlēs ir Kauņas "Žalgiris", bet no latviešu pārstāvētajiem klubiem visaugstāk atrodas Rolanda Šmita "Barcelona", kas ar trim panākumiem četros mačos ieņem piekto vietu.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Šogad čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu