Nurmagomedovs atklāj, ar kuru pretinieku viņš alkst cīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne, "Ultimate Fighting Championship" (UFC) pasaules čempions Habibs Nurmagomedovs no Krievijas atklājis, ar kuru pretinieku viņš gribētu spēkoties pēc dueļa ar amerikāni Džastinu Geiči (Justin Gaethje).

Jau šo sestdien Nurmagomedovs centīsies aizstāvēt UFC pasaules čempiona titulu svara kategorijā no 66 līdz 70 kilogramiem.

Nurmagomedovs ir nepārspēts, viņa kontā ir 28 uzvaras tikpat dueļos. Viņam sestdien pretī stāsies Geiči, kuram ir 22 uzvaras un divi zaudējumi.

Krievijas cīkstonis intervijā ESPN atklāja, ka viņš pēc cīņas ar Geiči vēlas spēkoties ar Žoržu Sentpjēru (Georges St-Pierre) no Kanādas.

"Es patiešām sajūsminos, domājot par cīņu pret Žoržu Sentpjēru," sacīja Nurmagomedovs.

UFC čempions gan atzina, ka viņš nezina, vai Sentpjērs vispār vēlas stāties pretī un vai kanādietis spēj iekļauties 155 mārciņu (70 kilogramu) svara kategorijā.

"Domāju, ka mans duelis ar Žoržu būtu ļoti, ļoti liela cīņa. Liela cīņa faniem, liela cīņa analītiķiem, liela cīņa ikvienam," uzskata Nurmagomedovs.

"Pēc dueļa ar Geiči šī ir vienīgā UFC cīņa, kas mani ļoti sajūsmina," atzina Krievijas cīkstonis.

39 gadus vecais Sentpjērs karjerā guvis 26 uzvaras un cietis divus zaudējumus. Viņš patlaban ir noslēdzis karjeru, pēdējo cīņu aizvadot 2017. gadā.

Oktobra sākumā Sentpjērs intervijā ESPN atzina, ka viņš varētu atgriezties astoņstūrī, lai aizvadītu vēl vienu cīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu