"Porto" treneris pēc zaudējuma Mančestras "City" kritizē Latvijas futbola tiesnešus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas labākais futbola tiesnesis Andris Treimanis ar kolēģiem saņēmuši kritiku no Portugāles kluba "Porto" galvenā trenera Serhio Konseisau.

"Porto" trešdien viesos UEFA Čempionu līgas spēlē ar rezultātu 1:3 (1:1) piekāpās Anglijas komandai Mančestras "City".

Treimanis bija šī mača galvenais tiesnesis, laukuma sānu līnijās viņam asistēja Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, bet Aleksandrs Golubevs bija ceturtā tiesneša lomā.

Spēles 14. minūtē Luiss Fernando Diass Marulanda izvirzīja vadībā "Porto", bet pēc sešām minūtēm neizšķirtu panāca Serhio Agvero, kurš realizēja Treimaņa nozīmēto 11 metru soda sitienu.

Otrajā puslaikā 65. un 73. minūtē "City" vienības labā vārtus guva attiecīgi Ilkajs Gundogans un Ferans Toress.

"Porto" komanda bija neapmierināta ar tiesnešu lēmumu nozīmēt 11 metru soda sitienu pirmajā puslaikā, kuru realizēja Agvero un panāca neizšķirtu 1:1.

"Tiesāšanai bija liela nozīme. Nedomāju, ka bijām pelnījuši tik vāju tiesnešu komandu," pēc zaudējuma sacīja "Porto" galvenais treneris.

"Acīmredzami "City" bija grūtības pirmajā puslaikā, ne tikai mūsu aizsardzības dēļ, bet arī tamdēļ, kā mēs uzbrukām," uzskata Konseisau.

"Domāju, ka šis bija mačs, kurā nospēlējām labi, neskatoties uz tiesāšanu. Manuprāt, rezultāts ir negodīgs," piebilda treneris.

Treimanis šajā spēlē parādīja sešas dzeltenās kartītes, piecas mājiniekiem un vienu viesiem, kā arī izmantoja VAR palīdzību 11 metru soda sitiena nozīmēšanā.

Šī nebija pirmā reize Latvijas tiesnešiem Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā. Pirms diviem gadiem Treimaņa brigāde apkalpoja UEFA Čempionu līgas grupu stadijas mačus "Olynpique Lyonnais" (Francija) - Doņeckas "Shakhtar" (Ukraina) un "Young Boys" (Šveice) - "Valencia" (Spānija).

Tāpat Latvijas tiesnešu komanda regulāri strādājusi UEFA Eiropas līgā, kā arī izlašu mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu