Mančestras "City" pussargam Fernandinju traumas dēļ būs jāizlaiž vismaz mēnesis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Fernandinju
Fernandinju Foto: EPA/Scanpix

Anglijas premjerlīgas vienības Mančestras "City" pussargs Fernandinju UEFA Čempionu līgas spēlē gūtā kājas savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties četras līdz sešas nedēļas, atklāja komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Brazīliešu pussargs trešdien UEFA Čempionu līgas spēlē pret "Porto" laukumā devās vien 85.minūtē, taču kompensācijas laika ceturtajā minūtē laukumu piespiedu kārtā atstāja traumas dēļ. Fernandinju pēc gūtā savainojuma taisnā ceļā devās uz ģērbtuvi.

Viņš pievienojies pievienojies vēl vairākiem citiem traumētajiem "City" spēlētājiem - Kevinam de Brujnem, Gabrieblam Hesusam, Neitanam Akē, Benžamēnam Mendī un Eimerikam Laportem.

"Tās ir sliktas ziņas," par Fernandinju traumu teica Gvardiola. "Domāju, ka viņš nevarēs spēlēt četras līdz sešas nedēļas. Tas mums ir liels zaudējums pie šī spēļu apjoma, bet tāda ir situācija."

Komanda ziņo, ka de Brujne un Laporta ceturtdien jau atsāks treniņus kopā ar komandu, tomēr nav zināms, vai abi futbolisti būs ierindā sestdienas premjerlīgas duelī pret Vesthemas "United".

Gvardiola uzsvēra, ka komandai nedaudz vairāk nekā nedēļas laikā jāaizvada vismaz trīs spēles, tāpēc ikviena futbolista atgriešanās treniņos tiek vērtēta ar plus zīmi.

"City" Čempionu līgas jauno sezonu iesāka ar 3:1 uzvaru pret "Porto", bet Anglijas premjerlīgā komanda ar četrās spēlēs iekrātiem septiņiem punktiem ierindojas 11.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu