Krištianu Ronaldu pozitīvs arī atkārtotais Covid-19 tests

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Slavenajam Portugāles izlases un Turīnas "Juventus" uzbrucējam Krištianu Ronaldu arī atkārtotais Covid-19 tests bijis pozitīvs.

Pirmais pozitīvais Covid-19 tests Ronaldu tika noteikts 13. oktobrī, līdz ar to portugālis bija spiests izlaist valstsvienības maču Nāciju kausa ietvaros pret Zviedriju.

Pēcāk Ronaldu ar privātu lidmašīnu pameta Portugāli, lai dotos uz atpakaļ uz Turīnu, kur bija paredzēts ieturēt karantīnu. Itālijas sporta ministrs gan uzsvēra, ka šāda portugāļa rīcība bija pretlikumīga.

Atkārtots Covid-19 tests apdraud portugāļu dalība ilgi gaidītajā UEFA čempionu līgas grupu turnīra mačā pret viņa ilggadējo konkurentu Lionelu Mesi un FC "Barcelona".

Šoreiz testēšanu veikusi Turīnas "Juventus" un nepieciešamos dokumentus jau iesniegusi UEFA vadībai. Tiek ziņots, ka futbolists simptomus neizrādot.

Futbola fanu cerība par abu futbola superzvaigžņu tikšanos jau grupu turnīra mačā gan vēl nav zudusi, jo gadījumā, ja 24 stundas pirms spēles pret "Barcelona" Ronaldu Covid-19 tests būs negatīvs, viņš laukumā varēs doties.

"Juventus" un "Barcelona" pirmo savstarpējo spēli Čempionu līgā aizvadīs 28. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu