Balcers Norvēģijā atgriežas ar trīs punktu spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien pēc četru gadu pārtraukuma Norvēģijas spēcīgākajā līgā atgriezās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzēdams Stavengeras "Oilers" izcīnīt uzvaru.

"Oilers" savā laukumā ar 5:4 (0:0, 3:3, 2:1) uzvarēja Sarpsborgas "Sparta".

Balcers laukumā pavadīja 21 minūti un trīs sekundes, kuru laikā guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Uzbrucējs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3. Balcers bija rezultatīvākais hokejists savā komandā.

Latvijas izlases uzbrucējs pirmo rezultativitātes punktu nopelnīja otrā perioda vidū, kad vairākumā piespēlēja Čadam Kostello. Pretinieki brīdi vēlāk vienus vārtus atguva, bet trīs minūtes līdz otrā periodam beigām Balcers atzīmējās ar pirmajiem gūtajiem vārtiem šosezon. Tāpat Balcers rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtos, kurus desmit minūtes līdz dueļa beigām guva Markuss Sobergs.

Uzvarētāju labā divus "golus" iemeta Dens Kisels.

Balcers pēdējo reizi "Oilers" komandā spēlēja 2015./16.gada sezonā. Togad viņš arī otro reizi pēc kārtas tika kronēts par Norvēģijas čempionu, bet "Oilers" tas bija jau piektais tituls pēc kārtas. Arī gadu vēlāk "Oilers" svinēja uzvaru vietējā čempionātā.

Pēc piecām spēlēm "Oilers" ar sešiem punktiem ir septītā starp desmit klubiem.

Jau ziņots, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas "Senators" pēc jauna viena gada līguma noslēgšanas ar latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru izīrējusi viņu Stavangeras "Oilers", kurā latvietis jau spēlēja pirms došanās uz Ziemeļameriku. Balcers būtu pievienojies Norvēģijas klubam jau agrāk, taču to aizkavēja sarunas ar Otavas "Senators" pa jauno līgumu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu