Nākamgad nenotiks NHL "Ziemas klasika" un Visu zvaigžņu spēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Saistībā ar neparedzamajiem apstākļiem Covid-19 radītās pandēmijas dēļ Nacionālā hokeja līga (NHL) nākamgad nolēmusi nerīkot Visu zvaigžņu spēli un "Ziemas klasiku", kas ierasti aizvadīta atvērta tipa laukumos.

Nākamgad 1.janvārī "Ziemas klasikā" Mineapolisas "Target Field" stadionā savā starpā tiktos Minesotas "Wild" un Sentluisas "Blues", bet Visu zvaigžņu spēle bija plānota 29.-30.janvārī Floridā.

Ceturtdien līga ziņo, ka nav iespējams prognozēt, kāda situācija janvārī būs Covid-19 sakarā, tāpēc nolemts atcelt pasākumus. NHL gan norādīja, ka atceltie pasākumi nākamreiz notiks šajās pašās pilsētās.

"Fanu klātesamība "Ziemas klasikas" stadionos un Visu zvaigžņu spēļu arēnās ir ļoti nozīmīga. Tāpat viņu līdzdalība ir ļoti būtiska arī citās aktivitātēs, kas saistītas ar šiem pasākumiem," pauda NHL vecākais rīkotājdirektors Stīvs Majers. "Ņemot vērā faktu, ka nespējam prognozēt, kad arēnās atkal varēsim redzēt fanus, nolēmām šos pasākumus pārcelt uz 2022.gadu."

"Līdzjutējiem šie notikumi būtu jāapmeklē klātienē, kā tas noticis visus iepriekšējos gadus."

Majers arī atklāja, ka līga strādājot pie jaunas un vēl interesantākas pasākumu programmas.

Tāpat NHL paziņojumā teikts, ka šis lēmums nav saistīts ar plāniem sākt sezonu 1.janvārī. NHL ar spēlētāju asociāciju (NHLPA) par jaunās sezonas sākuma datumu vienojās 6.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu