Latvijas izlases futbolists Cigaņiks debijā UEFA Eiropas līgā spēlē maz

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Cigaņiks
Andrejs Cigaņiks Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas futbola izlases pussargs Andrejs Cigaņiks ceturtdien UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēlē laukumā devās uz maiņu, taču Luhanskas "Zorja vienības rindās piedzīvoja "sauso" zaudējumu.

"Zorja" viesos ar 0:3 (0:2) piekāpās Anglijas premjerlīgas klubam Lesteras "City".

Cigaņiks savā debijā Eiropas līgā laukumā uz maiņu devās 76.minūtē, bet atvēlētajā laikā ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Ukrainas komanda iedzinējos nonāca 29.minūtē, kad Džeimss Medisons bumbu raidīja vārtu augšējā labajā stūrī, vārtsargam pat nespējot noreaģēt uz sitienu. Otrie vārti tika zaudēti pirmā puslaika pašā galotnē. Hārvijs Bērnss ar bumbu izlauzās starp "Zorja" aizsargiem un neilgi pēc tam arī "izrēķinājās" ar vārtsargu. 

Savukārt 67.minūtē pēc "Zorja" aizsargu kļūdas bumbu pie soda laukuma ieguva Keleči Ihenačo. Uzbrucējs ilgi nevilcinājās un izpildīja precīzu sitienu no tuvas distances.

Vēl šajā grupā Portugāles vienība "Braga" savā laukumā ar 3:0 (1:0) uzvarēja Atēnu AEK. Uzvarētāju rindās izcēlās Vendersons Galenu, Paulinju un Rikardo Horta.

Pēc vienas spēles "City" ar "Braga" ir līderes ar trim punktiem, bet AEK un "Zorja" ir bešā.

Fināls šogad 26.maijā tiks aizvadīts Gdaņskā, kur titulmačam bija jānotiek jau pagājušajā sezonā, bet Covid-19 izplatības dēļ tika pārcelts uz Ķelni. Pēc gada fināls paredzēts Seviljā, bet 2023.gadā - Budapeštā.

Pērn finālā "Sevilla" no Spānijas ar 3:2 uzvarēja Milānas "Inter".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu