NBA drafts šogad attālināti notiks ESPN studijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafts tiešsaistē 18.novembrī notiks ESPN studijā Konektikutas štatā, ceturtdien paziņoja līga.

NBA vēsta, ka drafts 18.novembrī tiešsaistē notiks Bristolas pilsētā.

Zināms, ka NBA komisārs Edams Silvers un viņa vietnieks Marks Teitums drafta dienā paziņos pirmās un otrās kārtas izvēles.

Pirmās rokas tiesības pieder Minesotas "Timberwolves", bet pēc tam teikšana būs Goldensteitas "Warriors", Šarlotas "Hornets", Čikāgas "Bulls", Klīvlendas "Cavaliers", Atlantas "Hawks" un Detroitas "Pistons".

Viens no ievērojamākajiem NBA drafta kandidātiem ir 18 gadus vecais Lamelo Bols, kurš ir Ņuorleānas "Pelicans" spēlētāja Lonzo Bola jaunākais brālis. Lamelo savas karjeras laikā jau paspējis uzspēlēt Austrālijas un Lietuvas vadošajās līgās.

No latviešiem draftam pieteicies Bruklinas "Nets" spēlētāja Rodiona Kuruca brālis Artūrs.

Tāpat augstu tiek vērtētas Entonija Edvardsa un Džeimsa Vaizmena prasmes. Aizsardzības spēlētājs Edvardss ir līdz šim spēlēja Džordžijas universitātē, bet centrs Vaizmens Memfisas universitātē.

NBA sezona Covid-19 izplatības dēļ 13.martā tika pārtraukta uz vairākiem mēnešiem. NBA sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Vispirms komandas aizvadīja izsēšanas spēles, bet pēc tam uzsāka "play-off".

Finālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja Losandželosas "Lakers", pieveicot Miami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu