Kristaps Porziņģis atzīts par vienu no 40 labākajiem spēlētājiem visā NBA (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Ārzemju medija "The Athletic" apskatnieks Sets Pertnovs ir izveidojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labāko spēlētāju sarakstu, tajā iekļaujot arī divus Latvijas basketbolistus.

Topa veidošanā apskatnieks izvēlējās metodi spēlētājus nesarindot secīgi, bet gan iekļaut kopumā piecās kategorijās, katru no tām sagrupējot vēl trīs apakšsadaļās - "A", "B" un "C".

Porziņģis iekļuva trešajā kategorijā, tiesa, viņam vieta atvēlēta kategorijas zemākajā jeb "C" apakšsadaļā, kas nozīmē, ka viņš apskatnieka skatījumā ir starp 31. un 37. labāko spēlētāju līgā.

Kopā ar Porziņģi trešās kategorijas "C" apakšsadaļā ir atrodami aizvadītās sezonas pirmgadnieki Dža Morants un Zaions Viljamsons, "Warriors" snaiperis Klejs Tompsons, "Rockets" zvaigzne Rasels Vestbruks, kā arī Austrumu konferences jaunie spīdekļi Tre Jangs un Džeilens Brauns.

Apskatnieks gan norādīja, ka Porziņģa vietu visvairāk ietekmējis tieši latvieša traumu risks, nevis viņa sniegums laukumā.

Pēc žurnālista domām, Porziņģis varētu būt NBA simboliskā piecnieka kalibra basketbolists, kurš pavisam noteikti būtu pelnījis augstāku vietu šajā topā, bet pagaidām to neatļauj basketbolista traumas.

Savukārt topa piektajā kategorijā, kurā sarindoti spēlētāji no 80. līdz 125. vietai, iekļuva arī Dāvis Bertāns.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu