Rīgas "Dinamo" papildinās ar krievu vārtsargu un latviešu izcelsmes kanādieti (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Lazušins sargā Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtus pret Rīgas "Dinamo".
Aleksandrs Lazušins sargā Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtus pret Rīgas "Dinamo". Foto: facebook.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" piektdien savas rindas papildinājusi ar vārtsargu Aleksandru Lazušinu, bet pārbaudes laika līgums noslēgts ar uzbrucēju Dāvidu Levinu.

Saslimšana ar Covid-19 pēc atgriešanās no Baltkrievijas apstiprināta 13 ar Rīgas "Dinamo" saistītiem cilvēkiem, kā rezultātā "dinamieši" laukumā varēs atgriezties, sākot ar 25.-26.oktobri.

Piektdien komanda paziņoja, ka tās rindas papildinājis 32 gadus vecais Lazušins, kurš iepriekš karjerā spēlējis arī Jaroslavļas "Lokomotiv", Novokuzņeckas "Metallurg", Maskavas "Dinamo", Toljati "Lada", kā arī Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Pagājušajā sezonā vārtsargs "Lokomotiv" komandā aizvadīja 25 spēles, kuru laikā vidēji ielaida 2,07 ripas, atvairot 92,7% raidījumu.

Tāpat "Dinamo" uz pārbaudes laiku pievienojies 21 gadu vecais latviešu izcelsmes kanādietis ar Izraēlas pasi Levins. Uzbrucēja tēvs ir latvietis, kurš reiz spēlējis futbolu. Šī iemesla dēļ Levina tēvs pārvācās uz Izraēlu, bet vēlāk salaulājās ar Krievijas pilsoni.

Pats Levins jau kopš 12 gadu vecuma dzīvo Kanādā un pēdējās piecas sezonas pavadījis Ontario Hokeja līgā (OHL).

Uzbrucējs Sudburī "Wolves" rindās aizvadītajā sezonā 57 spēlēs guva 27 vārtus un iekrāja 46 rezultatīvas piespēles, aizvadīdams savu labāko sezonu OHL.

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām un ir arī vājākā vienība visā līgā.

Iepriekš jau ziņots, ka pirmajā saslimšanas ar Covid-19 reizē "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu