Slovākijas hokeja izlasi turpinās vadīt kanādietis Remzijs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kreigs Remzijs.
Kreigs Remzijs. Foto: Reuters / Scanpix

Kanādiešu speciālists Kreigs Remzijs piektdien pagarinājis līgumu ar Slovākijas Hokeja federāciju, kā rezultātā viņš valstsvienību vadīs vismaz līdz 2020./2021.gada sezonas beigām, ziņo Starptautiskā ledus hokeja federācija (IIHF).

Jaunā līguma nosacījumi paredz, ka gadījumā, ja Remzijs nākamgad ar Slovākijas izlasi kvalificēsies Pekinas olimpiskajām spēlēm, viņš valstsvienību vadīs arī četrgades nozīmīgākajā sporta notikumā.

"Nākamās sezonas mērķis ir uzlabot sniegumu un augt kopā kā komandai," pēc līguma pagarināšanas teica kanādietis. "Mums jāatrod jauni spēlētāji un jākļūst stiprākiem."

IIHF arī ziņo, ka Remzija "labā roka" būs vietējais speciālists Mihals Handzušs, bet otrs asistents no turnīra uz turnīru tiks mainīts.

Slovākijas izlase olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā startēs nākamā gada augustā. Kvalifikācijas D grupā slovāki tiksies ar Baltkrieviju, Austriju un Poliju.

Tāpat Slovākija nākamgad no 21.maija līdz 6.jūnijam piedalīsies pasaules čempionātā, ko kopējiem spēkiem lūkos sarīkot Rīga un Minska.

Remzijs Slovākijas izlases grožus pārņēma 2017.gadā un kopš tā laika viņš ar komandu pasaules čempionātā divreiz ierindojies devītajā vietā, bet 2018.gada olimpiskajās spēlēs izcīnīta 11.vieta.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu