Gražulis neglābj komandu no zaudējuma A sērijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien guva 12 punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču ar to nebija gana, lai Triestes "Allianz" komanda svinētu uzvaru.

Triestes basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 76:79 (22:23, 18:22, 21:16, 15:18) piekāpās Brindizi "Happy Casa" vienībai.

Gražulis laukumā pavadīja 23 minūtes un četras sekundes, kuru laikā grozā raidīja sešus no deviņiem divpunktu metieniem, bet aizmeta garām visus trīs tālmetienus. Koknesietis arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, bloķēja vienu metienu, iekrāja piecas piezīmes un tika pie 11 efektivitātes koeficienta punktiem.

Mājiniekiem ar 14 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām rezultatīvākais bija Dāvide Alviti.

Jau vēstīts, ka Ingus Jakovičs sestdien guva 13 punktus un Artūrs Strautiņš pievienoja deviņus punktus un deviņas atlēkušās bumbas, kamēr viņu pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" ar 73:85 zaudēja Boloņas "Virtus" komandai. Tikmēr Jānis Blūms guva trīs punktus Redžo di Emīlijas "UnaHotels" uzvarā 83:67 pār  Brešas "Germani".

Redžo di Emīlijas komanda ar trīs uzvarām piecās spēlēs ir sestā, bet Triestes un Varēzes vienības guvušas divus panākumus, kas tām dod attiecīgi devīto un 11.vietu. A sērijā šosezon spēlē 16 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu