Prokuratūra izmeklēs, vai Ronaldu pārkāpis Covid-19 protokolu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles pasaulslavenais futbolists Krištianu Ronaldu tiek turēts aizdomās par Covid-19 protokola pārkāpšanu, vēsta ārzemju mediji.

Pirmais pozitīvais Covid-19 tests Ronaldu tika konstatēts 13. oktobrī, līdz ar to portugālis bija spiests izlaist valstsvienības maču UEFA Nāciju līgā pret Zviedriju.

Ronaldu devās uz Turīnu, kur viņš ievēro pašizolāciju. Pagājušajā nedēļā "Juventus" uzbrucējam arī atkārtotais Covid-19 tests bija pozitīvs.

Itālijas sporta ministrs Vinčenco Spadafora jau iepriekš pauda, ka Ronaldu esot pārkāpis Covid-19 protokolu. Nu valsts amatpersona paziņojusi, ka sākta izmeklēšana pret Portugāles futbolistu.

"Es respektēju protokolu. Es to nepārkāpu, tie ir meli," sacīja Ronaldu, norādot uz to, ka Itālijas sporta ministrs paužot nepatiesību.

Ronaldu apgalvo, ka viņš Itālijā atgriezās mediķu uzraudzībā ar privātu lidmašīnu.

Spadafora nodēvējis Ronaldu par augstprātīgu meli. Itālijas sporta ministrs apvaino futbolistu par necieņu pret atbildīgajām institūcijām.

"Krištianu neievēroja protokolu. Prokuratūrā ir sākta izmeklēšana, lai to pierādītu," sacīja Itālijas sporta ministrs.

"Vīruss mums ir iemācījis, ka neviens nav atbrīvots no tā. Ir cilvēki, kas cenšas ievērot protokolu, cik vien ir iespējams, bet vienīgais risinājums ir palikt mājās," piebilda Spadafora.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu