Geiči treneris atklāj savas emocijas pēc viņa audzēkņa cīņas ar Nurmagomedovu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Trevors Vitmens
Trevors Vitmens Foto: Ekrānšāviņš no video

Amerikāņu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Džastina Geiči treneris Trevors Vitmens paudis, ka pēc viņa audzēkņa cīņas ar Habibu Nurmagomedovu izjutis cieņu pret Krievijas pārstāvi. 

Nurmagomedovs "UFC 254" cīņu šova ietvaros pagājušās nedēļas nogalē otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica Geiči, un uzreiz pēc tam dagestānietis paziņoja par karjeras beigām.

"Kad cīņa noslēdzās, es nejutu neko, ja neskaita cieņu pret Habibu. Ir gods satikt šāda līmeņa cilvēku," izdevums "Sport24" citē Vitmena teikto. 

Pirms cīņas par izteiktu favorītu tika uzskatīts Nurmagomedovs, kurš savu favorīta statusu pilnībā nodemonstrēja. 

Vitmens gan norādīja, ka pēc pirmā raunda bijis pārliecināts, ka Geiči svinēs uzvaru šajā duelī. 

"Viss ritēja pēc plāna, Džastins pirmajā raundā izpildīja labus zemos sitienus, tie bija superefektīvi. Bet mums pretī bija augstākais līmenis, tāpēc katra kļūda var maksāt dārgi. Pēc pirmā raunda es domāju, ka mēs uzvarēsim," norādīja Vitmens. 

Nurmagomedovs jau pirmā raunda beigās varēja noslēgt cīņu, kad bija sagrābis sāncensi parterā. Tiesa, pietrūka laika. Otrajā raundā gan viņš panāca savu un guva pārliecinošu uzvaru ar sev raksturīgo žņaugšanas paņēmienu. 

Uzreiz pēc izcīnītās uzvaras Nurmagomedovs izplūda asarās un pēc cīņas intervijā atklāja, ka mātei pēc tēva nāves apsolījis noslēgt karjeru pēc šā dueļa: "Es turu vārdu. Šī bija mana pēdējā cīņa UFC."

32 gadus vecais Nurmagomedovs karjeru noslēdza ar 29 uzvarām tikpat cīņās, bet Geiči šis bija trešais zaudējums 25 dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu