Hārtlija vadītā "Avangard" komanda tiks sodīta par NHL logo izmantošanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: www.hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" saņems naudassodu, jo viens no spēlētājiem pirmdienas mača laikā izmantoja ekipējumu, ko rotāja Nacionālās hokeja līgas (NHL) logo.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā "Avangard" pirmdien ar rezultātu 2:5 zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Kādā no spēles epizodēm uz ledus guļam palika "Avangard" aizsargs Aleksejs Jemeļins, bet pie viņa piesteidzās komandas ārsts. Šo brīdi tuvplānā fiksēja arī televīzijas kameras. Kadrā bija redzams, ka Jemeļina šortus rotā NHL logo.

NHL logo uz Omskas "Avangard" aizsarga šortiem.
NHL logo uz Omskas "Avangard" aizsarga šortiem. Foto: Ekrānuzņēmums no video

KHL reglaments paredz, ka uz komandu spēlētāju ekipējuma drīkst būt tikai šīs līgas, kluba un sponsoru logo. "Avangard" komandai tagad nāksies samaksāt 100 tūkstošus Krievijas rubļu (1106,56 eiro) lielu soda naudu.

Šādas paviršības gadījumā atbildība būtu jāuzņemas "Avangard" ekipējuma menedžeriem Mihailam Durdinam un Nikolajam Frolovam.

34 gadus vecais Jemeļins iepriekš sešas sezonas aizvadījis NHL klubā Monreālas "Canadiens", bet 2017./2018.gada sezonā pārstāvēja Našvilas "Predators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu