Klops par "Liverpool" grūtībām: Tas ir tāpat kā laulībā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas čempionvienība nonākusi grūtībās, jo vairāki spēlētāji guvuši traumas. Komandas galvenais treneris Jirgens Klops situāciju salīdzinājis ar laulību, kurā ir gan labie, gan sliktie laiki.

UEFA Čempionu līgas D grupā "Liverpool" otrdien guva otro uzvaru divās spēlēs. Anglijas klubs savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Dānijas komandu "Midtjylland". Vārtus guva portugālis Džugu Žota un ēģiptietis Mohameds Salāhs.

Pirms pusotras nedēļas traumu guva "Liverpool" komandas aizsardzības balsts Nīderlandes futbolists Virgils van Deiks, savukārt otrdien savainojumā iedzīvojās vēl viens centra aizsargs - brazīlietis Fabiņju.

"Tā ir pēdējā lieta, ko mums vajadzēja," par Fabiņju traumu izteicās Klops. "Viņš traumējis kājas aizmugurējo muskuli, un tas nav labi. Viņš teica, ka var turpināt spēli bez sprintiem, taču tas lāgā nepalīdz."

Klops norādīja, ka traumas nopietnību varēs saprast tikai pēc padziļinātākām pārbaudēm. Pieredzējušais vācu speciālists atzīst, ka "Liverpool" komandai šis ir grūts posms.

Patlaban traumu dziedē vēl viens centra aizsarga pozīcijas spēlētājs - Kamerūnas futbolists Joels Matips. Savukārt aizsardzības balsts van Deiks, iespējams, šosezon laukumā vairs neatgriezīsies.

"Tas mazliet ir kā laulībā - ir labi un ir slikti laiki. Šis nav slikts laiks, taču ir sarežģīts. Mums jāturas kopā un smagi jācīnās par 100%. To puiši šovakar arī izdarīja," sacīja Klops.

UEFA Čempionu līgas D grupā "Liverpool" ar sešiem punktiem ir līdere, ar četriem punktiem seko Itālijas klubs "Atalanta", viens punkts ir Nīderlandes komandas Amsterdamas "Ajax" kontā, bet "Midtjylland" rēķinā ir nulle.

Savukārt premjerlīgā "Liverpool" patlaban ieņem otro vietu turnīra tabulā ar 13 punktiem. Tikpat punktu ir arī līderei Liverpūles "Everton" komandai, taču tai ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība.

Klopa vadībā "Liverpool" pērn triumfēja UEFA Čempionu līgā, kā arī pagājušajā sezonā kļuva par Anglijas premjerlīgas čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu