Skudras aizstājējs Parhomenko: Nedaudz nepaveicās uzbrukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Ja Rīgas "Dinamo" hokejisti trešdienas mačā būtu guvuši vārtus, tad rezultāts būtu pavisam citāds, uzsver komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Dmitrijs Parhomenko.

Divus Covid-19 uzliesmojumus piedzīvojusī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" trešdien sezonas ceturtā izbraukuma pirmajā mačā viesos ar 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) piekāpās Minskas "Dinamo".

"Nebija slikta spēle, ja ņem vērā to, ka bija ilgs pārtraukuma. Liela daļa spēlētāju tikko kā atgriezušies no karantīnas un nebija spēlējuši gandrīz mēnesi. Nedaudz nepaveicās uzbrukumā. Ja iemestu vārtus, domāju, ka būtu pavisam citas rezultāts," pēcspēles preses konferencē teica Parhomenko, kurš šajā izbraukumā pārņēmis Pētera Skudras pienākumus.

Rīdzinieki cietuši sešus zaudējumus pēc kārtas.

Latvijas galvaspilsētas komanda nav atguvusies no otrā Covid-19 uzliesmojuma komandā un pirmajā izbraukumā pēc karantīnas devusies ar neierastu sastāvu. Lai gan komandā ir seši vārtsargi, trešdien vārtos nācās stāties 19 gadus vecajam Ērikam Vītolam, bet rezervē bija divus gadus jaunākais Artjoms Ļeščenko.

Arī pretiniekiem ripas ķēra gados jauns vārtsargs - vien 18 gadus vecais Aleksejs Kolosovs.

Debitants Vītols šajā mačā atvairīja 33 pretinieku mestās ripas, kamēr Kolosovs tika galā ar 22 metieniem, svinot pirmo "sauso" uzvaru KHL karjerā. Plānots, ka nākamajā mačā rīdzinieku vārtus sargās jau krietni pieredzējušākais Aleksandrs Lazušins.

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām un ir arī pēdējā visā KHL čempionātā, kamēr Minskas vienība ar 24 punktiem 20 dueļos ir ceturtā.

Otrdien komanda ar līgumreisu devās sezonas ceturtajā izbraukumā pa maršrutu Rīga - Minska - Čeļabinska - Jekaterinburga - Nursultana - Rīga.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu