Artūrs Kurucs maču sāk "Baskonia" pieciniekā, tomēr netiek pie ievērojama spēles laika

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: @Baskonia/Twitter

Latvijas basketbolista Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" komanda trešdien svinēja uzvaru Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā.

"Baskonia" savā laukumā ar rezultātu 87:68 (21:16, 20:14, 20:26, 26:12) pieveica Manresas "Baxi".

Kurucs spēli sāka starta pieciniekā, taču kopumā visas spēles gaitā laukumā pavadīja piecas minūtes un 15 sekundes. Viņš spēli noslēdza ar vienu neprecīzu tālmetienu, vieno bloķētu metienu, vienu kļūdu, vienu piezīmi un negatīvu +/- rādītāju -5.

Uzvarētājiem ar 17 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām atzīmējās Akille Polonāra, bet pretiniekiem 15 punkti bija Skotam Ītertonam.

Komandas Covid-19 dēļ ACB ir aizvadījušas dažādu spēļu skaitu. Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" komanda ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ieņem trešo vietu, ceturtā ar tādu pašu bilanci ir Badalonas "Joventut", kur spēlē Artūrs Žagars, bet pirmo piecinieku ar pieciem panākumiem astoņos dueļos noslēdz "Baskonia". Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar četrām uzvarām septiņos dueļos atrodama devītajā pozīcijā 19 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu