NBA apskatnieks skubina līgas vērtīgāko spēlētāju pievienoties "Mavericks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Bils Simonss no "The Ringer" skubina iepriekšējo divu sezonu līgas vērtīgāko spēlētāju Janni Adetokunbo pievienoties Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai.

Milvoki "Bucks" komandas līderis Grieķijas basketbolists 2021. gadā jeb pēc nākamās sezonas kļūs par neierobežotu brīvo aģentu.

Ziemeļamerikas medijos izskanējusi informācija, ka "Mavericks" komanda varētu kļūt par Adetokunbo nākamo darba vietu.

"Ja es būtu Jannis, un ja es grasītos atstāt Milvoki, es dotos uz Dalasu," podkāstā "The Lowe Post" sacīja NBA apskatnieks Simonss.

Iepriekšējās divās sezonās "Bucks" bija labākā komanda NBA regulārajā čempionātā, taču "play-off" turnīrā Milvoki vienībai nesekmējās.

Adetokunbo divus gadus pēc kārtas atzīts par NBA regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju, turklāt aizvadītajā sezonā viņš saņēma arī labākā aizsardzības spēlētāja balvu.

"The Lowe Post" podkāstā NBA apskatnieks Zeks Lovs (Zach Lowe) no ESPN norādīja, ka pēc viņa domām Adetokunbo pievienošanās Dalasai ir viena lieta, ko visvairāk negribētu pārējās 29 komandas pasaules spēcīgākajā basketbola līgā.

"Tas būtu murgs citām komandām, tāpēc ka Luka un Jannis būtu sava veida Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa versija. Domāju, ka Jannis var izcīnīt čempiona titulu, ja viņam nav jāuzņemas Lebrona loma, bet to dara Luka," teica Lovs.

Kā zināms, aizvadītajā sezonā par NBA čempionvienību kļuva Losandželosas "Lakers" ar Džeimsu un Deivisu priekšgalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu