Rīgas "Dinamo" aizsargs O'Braiens: Situācija nav no tām vieglākajām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Endrū O'Braiens
Endrū O'Braiens Foto: Dinamo Rīga/Facebook

Situācija nav no tām vieglākajām, jo komanda pilnā sastāvā nav aizvadījusi nevienu treniņu, norāda hokeja kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Endrū O'Braiens.

Rīgas "Dinamo" piektdien izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 1:5 piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

"Situācija nav no tām vieglākajām. Mēs visi kā komanda kopā neesam bijuši ne reizi. Es neatceros, kad tikāmies visi vienā treniņā. Spēlētāji mainās, daži slimo, nāk jaunas sejas," kluba mājaslapā citēts O'Braiens.

"Ir jāmēģina uzreiz atrast ķīmiju, bet saspēle ne vienmēr parādās uzreiz. Jaunie puiši cīnās, par pašatdevi nav pārmetumu. Mums jāatrod veids, kā dabūt ripu vārtos," teica kanādietis.

27 gadus vecais hokejists šosezon Rīgas "Dinamo" sastāvā piedalījies četros mačos un kopā nopelnījis jau 20 soda minūtes, bet ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies.

"Es aizvadīju vienu spēli, tad saslimu, un atgriezties ir ļoti sarežģīti. Domājams, ka drīzumā situācija uzlabosies, būsim pārslimojuši un varēsim spēlēt jau pilnā sastāvā," pauda O'Braiens.

"Man patīk spēlēt fizisku spēli. Tā dod emocijas gan man, gan komandai. Šeit, protams, tas nav tik populāri. Tas ir ļoti jūtams no vietējiem spēlētājiem, viņi pauž neapmierinātību. Tas ir labs veids, kā palīdzēt savai komandai, aizstāvēt komandas biedrus un izsist pretinieku no sliedēm."

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 15 spēlēs ir Rietumu konferences un līgas kopvērtējuma pēdējā vietā, tikmēr "Traktor" ar 30 punktiem ceturtajā pozīcijā Austrumos.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs svētdien viesos pret Jekaterinburgas "Avtomobilist". Mača sākums paredzēts plkst. 14.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu