Dubra palīdz komandai izcīnīt punktu pret vienu no vadošajām Ukrainas komandām

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra sestdien Ukrainas premjerlīgas spēlē palīdzēja savai komandai "Oleksandriya" izcīnīt punktu pret ceturtajā vietā esošo Čerņihivas "Desna".

"Oleksandriya" mājās spēlēja neizšķirti 2:2 (0:1) pret "Desna".

Dubra spēlē iesaistījās no pirmās minūtes un laukumu pameta vienīgi pēc finālsvilpes. Latviešu futbolists ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Sešas minūtes līdz pirmā puslaika beigām uz "Oleksandriya" vārtiem tika piešķirta "pendele", kuru realizēja Andrijs Totovickis. Dubras komanda atguvās vien 72.minūtē, kad precīzs bija Jevgēņijs Banada, bet jau desmit minūtes vēlāk Artjoms Sitalo panāca 2:1 "Oleksandriya" labā.

Pārsvaru gan neizdevās noturēt, jo Filips Budkivskis 84.minūtē atgrieza neizšķirtu, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 2:2.

Dubra iepriekš bija inficējies ar Covid-19, kā rezultātā nedevās palīgā Latvijas izlasei UEFA Nāciju līgas D pirmās grupas spēlēs.

"Oleksandriya" pēc astoņām spēļu kārtām ar desmit punktiem ieņem astoto vietu, kamēr Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja" ar deviņiem punktiem septiņos mačos atrodas pozīciju zemāk.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu