"Barcelona" zaudē punktus ceturtajā "La Liga" spēlē pēc kārtas

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola grands "Barcelona" sestdien zaudēja punktus savā ceturtajā vietējā čempionāta spēlē pēc kārtas.

(Papildināts viss teksts.)

Barselonieši viesos spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Alaves".

Mača 31.minūtē pēc rupjas "Barcelona" vārtsarga Netu kļūdas 1:0 mājinieku labā panāca Luiss Rioha. 

Barselonas komanda izteikti dominēja un mača pēdējo pusstundu spēlēja ar viena futbolisti pārspēku, taču izcīnīt uzvaru neizdevās. Vienīgos vārtus guva Antuāns Grīzmans, kurš 63.minūtē apsteidza pretinieku aizsargus cīņā par bumbu un raidīja to vārtos - 1:1.

Grīzmans pēc mača neslēpa, ka futbolisti ir dusmīgi par savu sniegumu. "Mums vēl ir daudz kas jāuzlabo. Priekšā tāls ceļš, bet mums daudz jāstrādā, lai progresētu," atzina Grīzmans.

"Barcelona" Spānijas čempionātā nav uzvarējusi četrās spēlēs pēc kārtas, šajā nogrieznī divreiz cīnoties neizšķirti un ciešot divus zaudējumus. Daudz labākas sekmes ir UEFA Čempionu līgā, kur sezona sākta ar divām uzvarām pēc kārtas.

Tikmēr čempione Madrides "Real" mājās ar 4:1 (2:0) uzveica "Huesca" komandu. Madridiešiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Karims Benzemā, bet pa reizei viesus sarūgtināja Edens Azārs un Federiko Valverde.

Traumu vajātajam Azāram tie bija tikai otrie vārti "Real" rindās un pirmie kopš pagājušā gada oktobra.

"Esmu apmierināts ar viņa sniegumu. Soli pa solim viņš atgriežas savā labākajā formā. Viņš bija ļoti noderīgs, jo atklāja spēles rezultātu, turklāt var redzēt viņa kvalitātes saspēlē ar pārējiem futbolistiem," secināja "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Drošu uzvaru sestdien svinēja arī Madrides "Atletico", kas viesos ar 3:1 (1:0) uzveica "Osasuna". 

Viesiem divreiz atzīmējās Žuāu Fēlikss, kurš varēja atzīmēties arī ar "hat-trick", taču nerealizēja vienu no diviem 11 metru soda sitieniem. Vēl madridiešiem vārtus guva arī Lukass Torreira.

Nedēļu kopvērtējuma līderpozīcijā noslēgs Sansevastjanas "Real Sociedad", kas viesos ar 4:1 (2:0) pārspēja Vigo "Celta". Uzvarētājiem divreiz izcēlās Viljans Žuzē, kuram abos vārtos asistēja Portu.

Vēl no vadošajām komandā "Cadiz" piektdien ar 2:0 (2:0) uzvarēja "Eibar", kamēr "Granada" svētdien no 16.minūtes spēlēja mazākumā, taču tas netraucēja cīnīties neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Valencia" futbolistiem.

Turnīra līderpozīcijā ar 17 punktiem astoņās cīņās ir "Real Sociedad", kam ar 16 punktiem septiņās spēlēs seko "Real" komanda, bet tālāk ar 14 punktiem ir "Atletico", "Granada" un "Cadiz" vienības, kas aizvadījušas attiecīgi sešas, septiņas un astoņas cīņas. "Barcelona" ar astoņiem punktiem sešās spēlēs ir 12.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu