Latvijas izlases sastāvā "Deutschland Cup" iekļauti astoņi debitanti (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs
Artūrs Šilovs Foto: nhl.com

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā "Deutschland Cup" turnīram iekļauti 27 hokejisti, no kuriem liela daļa šobrīd ir bez kluba, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

No 5. līdz 8.novembrim Latvijas izlase Vācijas pilsētā Krēfeldē piedalīsies "Deutschland Cup" - vienā no vecākajiem izlašu turnīriem Eiropā.

Sastāvā turnīram ir pieteikti 27 spēlētāji - trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 15 uzbrucēji. 

Izlases pirmais vārtsargs būs Vankūveras "Canucks" paspārnē esošais Artūrs Šilovs, bet no aizsargiem Latvijas izlases kreklā varēs redzēt tādus hokejistus kā Artūrs Kulda, Kārlis Čukste, Oskars Bārtulis un Krišjānis Rēdlihs. Savukārt uzbrukumā no vadošajiem spēlētājiem izlasi pārstāvēs Mārtiņš Karsums, Rihards Bukarts, Andris Džeriņš un Gunārs Skvorcovs.

Latvijas izlases galvenais treneris turnīrā būs Artis Ābols, kuram asistēs Herberts Vasiļjevs, Edgars Masaļskis un Maksims Širokovs, kā arī katru dienu notiek komunikācija ar Bobu Hārtliju, kopīgi pieņemot lēmumus par spēlētāju virknējumiem. 

Pretī stāsies Vācijas nacionālā valstsvienība un Vācijas U-23 izlase. Mačus varēs redzēt LTV7 kanālā.

Komanda uz turnīru dosies trešdien, 4.novembrī un atpakaļ būs pirmdien, 9.novembrī. Katrs komandas dalībnieks veiks divus Covid-19 testus gan pirms treniņnometnes sākuma, gan pirms izlidošanas uz Vāciju, kā arī divas reizes pēc atgriešanās Latvijā.

Šonedēļ visiem nacionālās izlases spēlētājiem Covid-19 testi bija negatīvi.

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvs pārbaudes turnīrā "Deutschland Cup"

Vārtsargi: Artūrs Šilovs, Kārlis Beķeris-Brīvkalns (abi - Hokeja skola "Rīga"), Rūdolfs Lazdiņš ("Olimp"/"Venta 2002");

Aizsargi: Artūrs Kulda, Artūrs Salija (abi - bez kluba), Ēriks Ševčenko, Harijs Brants (abi - "Zemgale"/LLU), Kārlis Čukste, Oskars Bārtulis, Krišjānis Rēdlihs (visi - "Mogo"/LSPA), Arvils Bergmanis ("Olimp"/"Venta 2002"), Kristofers Bindulis (Krēfeldes "Penguine", Vācija);

Uzbrucēji: Vitālijs Pavlovs, Rihards Bukarts, Mārtiņš Karsums, Andris Džeriņš, Frenks Razgals, Renārs Krastenbergs (visi - bez kluba),  Gatis Sprukts, Emīls Ezītis, Nikolajs Jeļisejevs (visi - "Olimp"/"Venta 2002") Egils Kalns, Raivo Freidenfelds, Kārlis Ozoliņš (visi - "Liepāja"), Ralfs Jevdokimovs ("Zemgale"/LLU), Oskars Batņa ("Anglet", Francija), Gunārs Skvorcovs (Pekinas "Kuņluņ Red Star", KHL).

Izlases debitanti šajā turnīrā ir Lazdiņš, Šilovs, Beķeris-Brīvkalns, Brants, Ezītis, Freidenfelds, Jevdokimovs un G.Sprukts.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu