Ķēniņš izceļas ar rezultativitāti Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: lausannehc.ch

Latvijas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē, palīdzot "Lausanne" komandai svinēt uzvaru.

Lozannas hokejisti savā laukumā ar 6:1 (1:0, 1:1, 4:0) pārspēja "Fribourg-Gotteron" komandu.

Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešā perioda septītajā minūtē, kad palīdzēja panākt 4:1. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Tikmēr uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētajā komandā deviņām personām konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tāpēc vienība desmit turpmākās dienas pavadīs pašizolācijā. 

Covid-19 skāris arī vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēju Riharda Melnalkšņa un Toma Andersona pārstāvēto Langnau "Tigers", kas pašizolācijā atradīsies līdz 7.novembrim.

Nākamnedēļ gan būs izlašu pārtraukums, tāpēc šīm komandām piemērotās pašizolācijas pagaidām būtiski neietekmē kalendāru.

"Lausanne" desmit spēlēs tikusi pie 22 punktiem, kas dod pirmo vietu, "Servette" ar 12 punktiem sešos mačos ir piektā, bet "Tigers" ar pieciem punktiem septiņos dueļos ir priekšpēdējā starp 12 komandām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu