Tonijs Kukočs stāsta par vienu no ballītēm ar Rodmenu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Rodmens
Deniss Rodmens Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Deniss Rodmens ir pazīstams kā kaislīgs ballētājs. Ne reizi vien viņa karjeras laikā pēc kārtējās ballītes pa taisno komandas biedri basketbolistu nogādāja uz treniņu vai spēli.

Vairākus gadus ar viņu Čikāgas "Bulls" komandā spēlēja Tonijs Kukočs, kurš ar šo vienību kļuva par trīskārtēju NBA čempionu. 

Kukočs atcerējās vienu no ballītēm, kurā piedalījies arī Rodmens.

"Stāsti par Denisa Rodmena uzdzīvi vienmēr ir īpaši. Es nespēju tam izsekot līdzi. Tikai vienreiz pavadīju nakti kopā ar viņu, un pēc tam atgriešanās normālā ritmā prasa septiņas līdz desmit dienas. Mūsu kompānijā bija četri cilvēki. Pirmais, ko viņš izdarīja, - pasūtīja 40 glāzes degvīna un 10 glāzes alus. Es viņam jautāju, vai viņš gaida vēl kādu, uz ko viņš atbildēja, ka ir svarīgi, lai alkohols plūst kā upe. Tajā vakarā visi dzērieni un ēdieni visiem klātesošajiem bija par brīvu," "Parlons-Basket" pastāstīja šobrīd 52 gadus vecais Kukočs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NO. Stylist.!??

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

Rodmenu bieži dzeltenā prese pieķērusi ballējamies. Ar īpašu vērienu viņš uzdzīvoja starpsezonā. 

Pats Rodmens savulaik pastāstīja par kādu pasākumu, kad viņš viesojās Ziemeļkorejā pie sava drauga Kima Čenuna, kurš ir šīs noslēgtās valsts līderis. Čenuna dzīvi viņš raksturoja kā septiņu zvaigžņu ballīti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu