"Liepājas" komandā vairākas spēlētājas apslimušas; atceļ spēli ar "TTT Rīga"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola bumbas
Basketbola bumbas Foto: LETA

Latvijas titulētākā sieviešu basketbola komanda "TTT Rīga" ceturtdien neaizvadīs paredzēto spēli pret Liepājas basketbola komandu, ziņo vienība.

Ceturtdien rīdzinieces "Douglas" Baltijas basketbola līgā bija paredzējušas cīņu ar "Liepāja/LSSS" komandu, bet Kurzemes klubā vairākas spēlētājas ir apslimušas, kā rezultātā duelim nevar pieteikt astoņas basketbolistes.

Šī spēle pārcelta uz vēlāku laiku.

"TTT Rīga" tas gan nenozīmēs brīvu nedēļas nogali, jo piektdien plkst.19 "Daugavas sporta" namā čempiones uzņems Rīgas Stradiņa universitāti (RSU).

Iepriekš abu komandu tikšanās bija paredzēta 18.novembrī. Piektdienas spēle notiks kluba 62.dzimšanas dienas noskaņās.

"TTT Rīga" pēc trim aizvadītām spēlēm cīnās bez zaudējumiem un ieņem pirmo vietu čempionātā, bet RSU ar divām uzvarām četros mačos ir otrā.

Baltijas līgas elites grupā spēlē piecas Latvijas komandas: "TTT Rīga", "Liepāja"/LSSS, RSU, BJBS "Rīga"/"Juniores" un "Latvijas Universitāte".

Turnīram pieteiktas arī četras Lietuvas komandas (Viļņas "Kibirkštis-MRU", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Šiauliai" un Klaipēdas "Neptūnas"), kā arī divas Igaunijas komandas ("Tallinas Universitāte" un "Tartu Universitāte").

Starptautiskajā grupā tāpat kā iepriekšējā sezonā spēlēs Latvijas un Igaunijas komandas. Latviju pārstāvēs iepriekšējā sezonā startējušās "Daugavpils Universitāte", "Jelgava"/BJSS, "Jūrmala" un "Saldus"/"Sporta skola", kā arī piecas jaunas komandas - BJBS "Rīga"/"Juniores-2", "Kandava"/"Anzāģe", "Dimantu Akadēmija", "Kolibri"/LU, Ogres Basketbola skola un Latvijas U-16 izlase.

Baltijas Basketbola līgas čempionātā elites grupā 2018./2019.gada sezonā piedalījās piecas Lietuvas, divas Latvijas un viena Igaunijas komanda, bet 2019./2020.gada sezonā - trīs Latvijas, trīs Lietuvas un divas Igaunijas komandas. Par līgas divkārtējām čempionēm kļuva "TTT Rīga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu